Over Ons

Happy Rent B.V. is de grootste Attractieverhuurder uit Limburg! Happy Rent is ook de enigste attractieverhuurder die in héél Nederland jouw springkussen, popcornmachine, abraham pop of sarah pop kan leveren. 

Happy Rent is in 2009 ontstaan uit de firma G-DO Entertainment die zich vanaf 2005 al bezig hield met o.a. het verhuren van attracties en springkussens. Met 12 jaar ervaring is Happy Rent niet voor niets de snelst groeiende attractieverhuurder in de euregio. We zijn marktleider in het verhuren van plezier. Bij Happy Rent Attractie Verhuur staat namelijk een ding voorop: "A lot of Fun!" hierin komt onze visie naar voren: "Wij willen met leuke en unieke producten mensen vooral laten genieten van hun geluk."

Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit zie je niet alleen terug in ons assortiment maar echt in alles! Happy Rent staat voor verhuur met een glimlach. Bij Happy Rent huur je altijd de mooiste en de nieuwste attracties. Plezier en vrolijkheid wordt bij ons gecombineerd met service en professionaliteit. 
Happy Rent = A lot of Fun!

Kwaliteit en Veiligheid

Happy Rent verhuurt enkel attracties van de hoogste kwaliteit, al onze springkussens en attracties zijn gekeurd aan de hoogste Europese norm. Onze attracties zijn gekeurd door het Liftinstituut, AIB Vincotte en Tüv Nederland. Happy Rent biedt een ruim aanbod aan goed onderhouden en relatief nieuwe attracties.

Prijs en Kwaliteit

Onze klanten beoordelen onze prijs kwaliteit verhouding als goed of vaak zelfs als zeer goed. Wij leveren de beste producten tegen een prijs waar je blij van wordt, dat is de gedachte. Je kunt bij Happy Rent zeer voordelig de leukste attracties in de Euregio huren. Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw. Wij streven een hoge kwaliteit van onze producten na en werken enkel met de beste materialen. Onze producten zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig. Voor ons is bij de aankoop van nieuwe attracties vooral de kwaliteit en de veiligheid van belang. We doen ons best om onze prijzen zo laag mogelijk te houden maar leveren hierbij nooit in op kwaliteit of veiligheid. 

Unieke Producten

Sinds 2010 heeft Happy Rent haar eigen productie in handen waarmee als enige in de Euregio unieke attracties en springkussens kunnen aanbieden. Alle springkussens en attracties die onder het Happy Rent merk geproduceerd worden zijn van uiterst hoge kwaliteit, extra veilig en uniek in meerdere opzichten. Zo biedt Happy Rent als enige de hoogste en veiligste “Funslide Clown” aan, huur je alleen bij ons een boerengolf spel of een surfsimulator. Zelf een dubbele unieke swipe off baan is ons niet gek genoeg! Onze springkussens zijn voorzien van unieke Thema’s, de leukste attracties vind je alleen bij Happy Rent! Ieder jaar voegen we nieuwe unieke attracties en springkussens toe aan ons assortiment. 

Service

Service is een van de zaken waar Happy Rent voor staat, onze klanten komen niet voor niets ieder jaar weer bij ons terug. De wens van de klant staat bij ons centraal, wij zorgen ervoor dat jij op jouw feest geen onnodige zorgen hebt. We maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat je vanaf het eerste contact tot zelfs na het feest op een professionele manier geholpen wordt. Je kunt artikelen geheel naar eigen wens komen afhalen of laten bezorgen. Ook op zondag staan wij bijvoorbeeld voor jou klaar!
Happy Rent is flexibel, betrouwbaar en behulpzaam.

Onze Klanten

98% van onze klanten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn over Happy Rent. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service weten steeds meer klanten Happy Rent te vinden. Veel van onze klanten komen ook ieder jaar weer bij ons terug en wij zijn trots dat we onze klanten ieder jaar weer van dienst mogen zijn met de leukste producten. Happy Rent levert in heel Nederland maar ook in delen van Duitsland en België, we zijn een Euregionale onderneming. Tot onze klanten behoren o.a:

ICI Paris, Bristol, Gamma, Intratuin, Bakker Bart, Action, Volkswagen, Audi, DHL, Sligro, Rabobank, DSM, Vodafone, Schroders, Exxon Mobil, Gemeente Maastricht, Provincie Limburg, Gemeente Kerkrade, Porta Mosana College, Sophianum, Leeuwenborg, Bonnefanten College, Deutsches Rotes Kreus, en nog veeeel meer! 

Ben je ook tevreden? Schrijf dan ook een review op google maps.  

Onze Locaties

Je kunt bij Happy Rent direct de producten bij jou in de buurt huren, met meerdere locaties in Limburg, Brabant, Overijssel en Zuid-Holland is er altijd wel een locatie in de buurt. Tip: Geef op onze website je plaatsnaam in om de attracties bij jou in de buurt te vinden: 

 

 

Routebeschrijving:

Limburg

Happy Rent Heerlen:

 

Happy Rent Swalmen:

https://g.page/happy-rent-swalmen?share

Noord- Brabant

Happy Rent Gemert

 

Overijssel

Happy Rent Raalte

 

 

 

Merken

Merken

Merken