Bungee Trampoline kopen

Omschrijving

Bungee Trampoline Kopen

Nieuwe 4-in-1 Bungee Trampoline op aanhangwagen. 

Nieuwe bungee trampoline te koop inclusief keuring (2 jaar).

Incl 4 trampolines.

We kunnen je dan ook een aantal opdrachten per jaar doorsturen waardoor je de bungee trampoline nog sneller terug hebt verdiend. 

Deze absolute top attractie is vanaf nu te koop bij Happy Rent.

✓ Veilig (gekeurd door Tüv Nederland)

Onze bungee trampoline is 9 x 9 Meter en 6,5 Meter hoog. Houdt bij de plaatsing dus rekening met voldoende vrije ruimte, ook aan de bovenkant zodat kinderen bijvoorbeeld nooit tegen een tak van een boom kunnen springen. De plaats dient tevens mogelijk vlak te zijn en er dient een stroomaansluiting (220 Volt) aanwezig te zijn. 

  • De Deelnemers

De kinderen die van deze attractie gebruik kunnen maken dienen tussen de 15 en 85 kilogram te wegen. Er kunnen steeds 4 kinderen tegelijk springen op onze bungee trampoline die om de 5-10 minuten gewisseld worden. Er kunnen dus tussen de 24 en 48 kinderen per uur gebruik maken van de attractie. 

  • Uitkoop

Het is wel mogelijk entree gelden te innen bij gebruik van de attractie. Op die manier is de koop snel terug te verdienen. Bij een entree van bijvoorbeeld € 5 per deelnemer levert de attractie tussen de € 120 en € 240 per uur op. 

Waarom een Bungee Trampoline?

De bungee trampoline is niet voor niets een veel geboekte attractie op events en jaarmarkten. Door zijn afmetingen en springende kinderen valt de attractie direct op en werkt als een magneet op andere kinderen. Elke deelnemer trotseert de zwaartekracht met deze bungee trampoline en kan heel eenvoudig de ene na de andere salto maken. De deelnemers zitten vast in stevige gordels en door de hoogwaardige elastieken die we gebruiken kunnen de kinderen veilig hoge sprongen maken. De kinderen maken zo niet alleen indruk op de toeschouwers maar voelen zich ook gewichtloos en kunnen menig acrobatisch kunstje nadoen op onze bungee trampoline. 

Met onze 4-in 1 bungee trampoline schenk je vele kinderen een onvergetelijke dag, iets waar iedereen blij van wordt!

De attractie dient tevens 2-jaarlijks gekeurd te worden waardoor je ook voor grotere evenementen altijd voldoet aan de eisen van de vergunning.

Levertijd: 4 tot 8 weken na ontvangst betaling. 

Prijs: excl. 21% btw

Garantie: 2 Jaar (Met uitzondering van vocht schade en slijtage onderdelen zoals katrollen, elastieken etc.)

 

Happy Rent Partner

Happy Rent introduceert een nieuw partner programma, wil jij een mooi bedrag bijverdienen? Of wil je jouw verhuur producten ook verhuren via onze website? Dat is vanaf nu mogelijk! 

Partner programma voor nieuwe verhuurders

Een uniek programma om een mooi bedrag per jaar bij te verdienen! Wij hebben door onze jarenlange ervaring een enorm klantenbestand opgebouwd en bieden nu derden ook de mogelijkheid om te profiteren van ons professioneel platform. 

Hoe het werkt

  1. Je koopt voordelig een attractie of springkussen van Happy Rent
  2. Wij verhuren dit voor je via happyrent.nl en happyrentverleih.de 
  3. Jij levert en haalt het product bij de klant op en bent de contactpersoon voor de klant 
  4. Je ontvangt 75% van de huursom en 100% van de transportkosten.

Garantie 

Wij weten dat je het aankoopbedrag binnen 2-3 jaar terug verdiend hebt met de opdrachten die wij jou aanleveren, door alle historische data weten wij zeker dat je dus een rendement op je investering van 50-100% kunt realiseren🤩.

Klik hier voor meer informatie over ons Partner programma.

Neem bij vragen gerust contact met ons op per E-Mail: info@happyrent.eu of Bel: 085-002-0026 Of Whatsapp naar: 0628551290

 

 

 

Merken

Merken

Merken

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: