Boksautomaat kopen

3.995,00
In Winkelwagen

Omschrijving

Boksautomaat kopen

Je kent het vast en zeker van de kermis, de boksbalautomaat! Waar je deze boksautomaat ook neerzet, de deelnemers zullen direct toestromen om de competitie met elkaar aan te gaan. Wie slaat het hardst en verbreekt de highscore? De score wordt digitaal getoond op onze moderne boksbal automaat en de top 3 wordt zelfs met naam vereeuwigd. Of je de boksautomaat nu wilt inzetten op je personeelsfeest, festival of tijdens de jaarlijkse borrel, bij Happy Rent koop je de nieuwste boksbalautomaat van Nederland en België.

Boksbal automaat

Een boxbal kun je eigenlijk overal kwijt en succes is altijd gegarandeerd, onze boksbal automaat is gloednieuw en voorzien van de modernste techniek en geluiden. Als je de boksbal huurt kunnen we deze zo instellen dat er onbeperkt en gratis geslagen kan worden, het is ook mogelijk om je gasten te laten betalen per slag. Je kunt je gasten ook prijzen laten winnen als ze de highscore verbreken of een bepaald getal slaan. Wij stellen dit graag voor je in. 

De boksbal bekend van de kermis is altijd een leuke competitie spel dat ook geschikt is voor een stand op de beurs, het jaarlijkse bedrijfsfeest of oktoberfeest. 

Elektronische boksbal

Onze elektronische boksbal werkt op een normale 220 Volt aansluiting en gebruikt gemiddeld slechts 30 Watt, maximaal 150 Watt. De afmetingen van de machine zijn: 

H 225cm x B 75cm x L 125cm, gewicht: 150kg

De Elektronische boksbal is een echte blikvanger en voor iedereen een bekende kermisattractie.

Historie Boksautomaat

Ondanks dat er niet veel bekend is over de historie van boksautomaten weten we dat de eerste boksautomaten in het begin van de 20e eeuw hun intrede deden op kermissen. Nadat er munten in werden geworpen kon men met een mechaniek aan de hand van de wijzers zien hoe hard iemand sloeg. De moderne boxers hebben een veel modernere techniek maar het spelletje blijft nog altijd hetzelfde. 

Door de digitale teller zie je nu precies hoe hard er geslagen wordt. Een leuke competitieve attractie waarbij je het tegen vrienden, familie of collega's kunt opnemen. 
 

Vrij Spel
Let op: De boksbalautomaat staat standaard ingesteld op gratis spel. Indien je met muntinworp wilt werken dan horen wij dit graag ruim van te voren zodat wij deze vooraf kunnen programmeren.

Er dient te allen tijde iemand op de afleverlocatie aanwezig te zijn die kan assisteren bij het uitladen van de machine. De automaat is goed hanteerbaar maar weegt 150kg.
 
 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: