AquaRoller3x3m

Omschrijving

AquaRoller kopen (3x3m)

Lopen over het water zonder nat te worden is heel speciaal! Het kan met onze AquaRoller! Gebruik deze leuke rollers in een zwembad, op open water of in combinatie met een opblaasbaar zwembad. De naam van de attractie verklapt eigenlijk al precies waar deze gave waterattractie om draait. Met de Aquaroller kun je op een ludieke manier met 4 volwassenen tegelijk op het water lopen. Door in de AquaRoller te lopen gaat deze vooruit op het water, of juist achteruit als je de andere kant op loopt. Als de AquaRoller eenmaal in beweging is duurt het wel even voordat het tot stilstand komt.

Water Roller Kopen

✓ Leverbaar in heel Nederland

✓ Direct online te bestellen

✓ Uitstekende service en direct antwoord via WhatsApp

In deze reusachtige dubbelwandige cilinder van 3 meter doorsnede kunnen tot wel 4 volwassenen tegelijk op het water lopen. Door de 2 gaten aan de zijkanten van de roller kunnen de deelnemers gemakkelijk instappen. De Aquaroller bestaat uit 3 luchtkamers waarmee de roller extra veilig is. De AquaRoller kan in bijna alle situaties ingezet worden en biedt een hoge capaciteit. Ook is de AquaRoller geschikt om in te zetten in geval van een wedstrijd.

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet meer terug kunt komen naar de kant of dat je gaat zinken. De Aquaroller bestaat uit diverse aparte opblaasbare kamers zodat het altijd zal blijven drijven, zelfs als een van deze kamers lek zou gaan. Dit is allemaal voor de veiligheid van de gebruiker. Ook zit de Aquaroller altijd aangelijnd met 2 touwen zodat deze niet weg kan drijven en je veilig naar de kant begeleid kunt worden. De AquaRoller wordt standaard gevuld met een elektrische blower. Deze zijn los te koop. 

Zie jij de deelnemers al als "hamstertjes" voortbewegen over het water? Het is natuurlijk super leuk om in de attractie zelf te zitten, maar kijken vanaf de kant levert ook hilarische beelden op! 

Waterbal roller kopen

Happy Rent Attractieverhuur is de specialist als het gaat om waterballen. Waterballen en waterrollen worden tegenwoordig vaak verkocht als publieks- of zeskamp attractie. Door de hoge kwaliteit van de AquaRol ben je bij Happy Rent aan het juiste adres. Indien je vragen hebt over het kopen van deze waterattracties, neem dan eenvoudig contact met ons op en wij geven je graag het juiste advies over de aanschaf van de AquaRoller. Dit kan per E-Mail: info@happyrent.nl of via WhatsApp.

Direct deze AquaRoller kopen?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Specificaties AquaRoller los:
Stroombehoefte: 380 Watt (220 V)
Afmeting AquaRoller: 3 x 3 M

Materiaal: 1 .0 MM PVC

Gewicht AquaRoller: ca. 90 kg

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: