ABRAHAM POP HUREN SITTARD

ABRAHAM POP HUREN SITTARD

Wordt u of iemand in uw omgeving binnenkort 50 jaar? Laat ons de eerste zijn om onze welgemeende felicitaties te geven! Dat het een mooie dag mag worden en nog vele jaren mogen volgen! Maar het wordt dan wel langzaam tijd om je verjaardag te plannen, want een mijlpaal als deze kan natuurlijk niet on opgemerkt voorbij gaan. Wat dacht u van een 3 of 4 meter hoge opblaasbare pop die u in de voortuin kunt plaatsen. Klik snel op de onderstaande afbeelding voor een lijst van onze beschikbare abraham poppen.

ABRAHAM POP HUREN SITTARD BIJ HAPPY RENT

Nu zijn er online veel aanbieders van abraham en sarah poppen te vinden, maar natuurlijk maakt u de beste keuze om bij Happy Rent eentje te bestellen. Vooral als u woonachtig bent in Sittard! Lees hieronder waarom wij voor u de beste keuze zijn.

✔ Afhalen in Heerlen
Woont u in Sittard of een andere stad/dorp in de buurt? Dan kunt u zonder extra kosten de pop komen afhalen in onze vestiging in Heerlen. 

✔ Online Bestellen
Bij ons kunt u online uw pop bestellen en betalen. Ook geeft de website meteen de beschikbaarheid weer wanneer u uw pop in uw winkelwagen plaatst en uw huurperiode selecteerd. 

✔ Top Service
Wij staan 7 dagen per week voor u klaar voor al uw vragen. U kunt ons appen, bellen of mailen en wij zullen snel reageren zodat u niet lang hoeft te wachten op een antwoord. Onze voornaamste taak u blij maken en doen dan keer op keer weer ons best om u de beste poppen te leveren en u op een leuke en vriendelijke manier te woord te staan!

WAAROM EEN OPBLAASBARE ABRAHAM POP HUREN IN SITTARD

Heeft een familielid zoals jouw echtgenoot, vader, broer of oom 50 jaar bereikt? Dan mag dat van de daken geschreeuwd worden! Verras het feestvarken op zijn verjaardag met een leuke Abraham pop, die je eenvoudig en voordelig kunt huren bij op deze website. Kies direct uit het brede aanbod prachtige poppen op onze website.

Zoals wellicht is op te maken uit onze naam, zijn wij blij dat wij u blij mogen maken! Wat voor pop of attractie je ook wilt huren, bij ons kunt u niets anders dan de beste kwaliteit verwachten. Inmiddels zijn wij al vele jaren actief en hebben wij in deze periode een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en service. Vele tevreden klanten gingen je voor. Dus bestel snel! Want weg=weg.

HANDIG OM REKENING MEE TE HOUDEN BIJ HET HUREN VAN EEN OPBLAASBARE ABRAHAM POP

Deze figuren worden geleverd met 220V blower, haringen, scheerlijnen en duidelijke gebruiksaanwijzing. Het plaatsen van deze figuren is zeer eenvoudig en neemt maar enkele minuten werk in beslag. De figuren zijn makkelijk te vervoeren in een sporttas.

De figuren blijven niet vanzelf staan, maar dienen met de schoorlijnen vastgezet te worden in het gras of bijvoorbeeld aan een hekwerk of regenpijp.