POPCORN MACHINE HUREN

Popcorn machine Huren

Bij Happy Rent kan je deze nostalgische popcorn machine op kar direct online huren. Klik op onderstaande afbeelding om deze nostalgische popcorn machine op kar direct te bestellen.

Wil je je gasten verwennen met een flinke bak popcorn of heb je een echte eye-catcher nodig? Dan ben je bij Happy Rent in Heerlen, Limburg aan het goede adres! Met deze nostalgische popcorn machine op kar vul je niet alleen de magen, maar ook de harten met deze nostalgische rode popcorn machine.

Hoeveel porties popcorn kan ik met deze popcorn machine maken?

Onze popcorn machine heeft met een inhoud van 8 OZ een twee keer zo groot pannetje waar de popcorn in bereid kan worden. Dit pannetje is goed voor +/- 110 porties popcorn per uur.

Hoe gebruik ik deze popcorn machine?

Het bereiden van popcorn is net zo makkelijk als het opblazen van een van onze luchtkussens. Met de meegeleverde ingrediënten pof je de corn in een handomdraai. Schenk een scheutje olie met de mais in het pannetje en sluit de klep. Na een aantal minuten zal de popcorn je vanzelf tevoorschijn komen. 

Begrijp je toch niet helemaal hoe de popcorn kar werkt en wil je de instructies nog eens nalezen? kijk dan bij afgifte in de kar, want wij leveren er standaard ook gewoon een handleiding bij

Popcorn serveren

De Popcorn kan op meerdere manieren geserveerd (bereid) worden. Wij raden je aan om de popcorn te serveren met een laagje suiker, maar het is ook mogelijk om de popcorn te bereiden met zout of boter. 

Indien je de popcorn niet in de zakjes van 30 gram wilt presenteren maar in mooie popcornbekers van 50 gram dan zijn deze tegen een meerprijs van 16 EURO verkrijgbaar per 60 stuks. Ook is het mogelijk om een popcornkraam te huren voor een complete nostalgisch popcorn feest

Wat krijg ik meegeleverd bij deze rode popcorn machine?

Vanuit Happy Rent krijg je de volgende ingrediënten meegeleverd:

🌽 Mais
🌻 Olie
🧁 Suiker 

🍿 zakjes

Deze kun je per 100 porties mee bestellen. 

Ik wil medewerkers van Happy Rent op locatie:

Wil je wel de hele dag door kunnen genieten van onze overheerlijke popcorn, maar wil je liever je aandacht ergens anders aan besteden? Kies dan voor 'begeleiding per uur' tijdens het afrekenproces en één van onze medewerkers zal jullie op locatie voorzien van verse popcorn.

Voedingswaarde

Popcorn heeft dezelfde voedingswaarde als gegaarde maïs, het bestaat voor ongeveer 80% uit zetmeel, 10% eiwitten en bevat zo'n 2% vezels. 

Huurperiode

De standaard huurperiode van deze nostalgische rode popcorn machine bestaat uit drie dagen. Kiest u ervoor om de standaard huurperiode te verlengen met één of meerdere dagen dan ontvangt u een koring van 50% per dag. Onze winkelwagen berekend direct hoeveel korting er eventueel op kan komen.

Deze klanten kozen al eerder voor Happy Rent

 

 

Overige informatie 

U kunt de nostalgische rode popcorn machine nu direct online huren, klik op de afbeelding om te bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Borg: 100 EURO per order

Mochten er nog steeds eventuele twijfels zijn over het gebruik van deze popcorn machine of wil je gewoonweg nog extra informatie neem dan contact met ons op door te bellen naar: 085-002-0026 of stuur een e-mail naar info@happyrent.eu