SPRINGKUSSENS HUREN ZUID LIMBURG

SPRINGKUSSENS HUREN ZUID LIMBURG

Een springkussen huren in Zuid-Limburg was nog nooit zo makkelijk en snel! Bij Happy Rent hoeft u namelijk niet te wachten op reacties op offerte aanvragen. U ziet namelijk automatisch op onze webshop wat de huurprijs is wanneer u een artikel in uw winkelwagentje plaatst. Met onze hoofdvestiging in Heerlen is er altijd een Happy Rent locatie bij jou in de buurt! Plaats ruim van te voren uw bestelling want op=op! 

Klik op de bovenstaande afbeelding om ons complete assortiment.

Waarom kiezen zoveel mensen voor Happy Rent? Nou hierom: 

✓ Kwaliteit  
Bij Happy Rent controleren wij na elke verhuurperiode of het springkussens school en droog is retour gekomen. Wanneer dit niet het geval is zullen wij er alles aan doen om dit te verhelpen waardoor wij u altijd kunnen garanderen dat u de beste en schoonste springkussens kunt verwachten. 

✓ Service 
Happy Rent is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ons altijd mailen of appen. Het Happy Rent team is flexibel en heeft jarenlange ervaring waardoor wij u kunnen helpen met al uw vragen betreffende springkussens en het organiseren van een feest of evenement. 

✓ Afhaalpunten 
Happy Rent is het enigste verhuurbedrijf dat gebruik maakt van afhaalpunten in de regio. Wanneer u gebruik maakt van een van onze afhaalpunten betaald u geen transportkosten! Een mooie deal dus! 

✓ Direct Online Reserveren 
Bij Happy Rent kunt u direct online de juiste prijs zien van de springkussen en deze makkelijk reserveren via onze webshop. Onze website is zo gemaakt dat deze makkelijk te gebruiken is voor al onze klanten. 

Springkussens huren in Zuid-Limburg

Wanneer u springkussens wilt huren in Zuid-Limburg, heeft u geluk! Want wij zitten zelf ook in Zuid-Limburg, namelijk in Heerlen bij Heerlen. Dat betekend dus dat u gewoon bij u in de buurt springkussens zelf kunt ophalen en retourneren zodat u niet hoeft te betalen voor transportkosten. 

Meer weten over Zuid-Limburg?

Zuid-Limburg is het gebied wat onder de 'flessenhals van Nederland ligt, dit is het punt waar Nederland is smalst is. Historisch en geografisch wordt de kern van wat men na 1839 is gaan aanduiden als 'Zuid-Limburg', gevormd door het oorspronkelijke graafschap Valkenburg. Deze bestond in die tijd uit vier hoofdbanken:  MeerssenKlimmenBeek en Heerlen.
Zuid-Limburg grenst in niet aan Noord-Limburg, maar aan Midden-Limburg. Wel worden Nood- en Midden-Limburg gezien als één veiligheidsregio. 

Zuid-Limburg heeft binnen Nederland een uitzonderlijke ligging en heeft een prachtig landschap. Het is een klein gebied, dat als een wig ligt ingeklemd tussen de twee buurlanden van Nederland, België en Duitsland. Het vormt bijna een Nederlandse enclave in het buitenland. De grens tussen Zuid-Limburg en de buurlanden is namelijk langer dan de grens tussen Zuid-Limburg en de rest van het land, wat alleen verbonden wordt door de zogenaamdeflessenhals.

Leuke Dingen om te doen in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg heeft veel te bieden, zo is door de unieke landschap het een aanrader om een wandeling  te maken door een van de kleine dorpen aan de zuidgrens. Ook kunt u skiën in een van de grootste indoorskibanen  ter wereld. 
Zuid-Limburg was vroeger een mijners regio, een van de weinige van Nederland. In Valkenburg ligt een zeer informatief musseum  over de mijnen waar de rondleider een oud mijnwerker is. Ook werd er al duizende jaren geleden vuursteen gewonnen in de buurt van Rijckholt, deze mijnen zijn ook te bezoeken. 

Hebben jullie meer dan alleen maar springkussens? 

Jazeker! Wij hebben naast een groot aantal springkussens ook nog een flink aantal andere attracties. Deze kunt u terugvinden op onze Attractieverhuur Categoriepagina. Leuke  alternatieven zijn bijvoorbeeld de Bungee Trampoline of de Surf Simulator.  Ook hebben we nog allerlei andere artikelen die te huren zijn in Zuid-Limburg. Blader eens rustig rond op onze website en ontdek onze knotsgekke producten!

Mijn achtertuin loopt schuin af. Kan ik nu nog springkussens huren?

Een springkussen dient op een vlakke ondergrond geplaatst te worden en wij raden dan het dan ook af om een springkussen op een schuine ondergrond te plaatsen. Het huren van een springkussen is op eigen risico dus wanneer u toch een springkussen plaatst op een schuine ondergrond, zorg er dan in ieder geval voor dat deze goed verankerd is en dat deze niet gebruikt wordt in de regen. Wanneer een springkussen veel water opvangt kan deze drie keer zwaardere worden. Hierdoor bestaat de kans dat het springkussen weg kan glijden, ondanks de haringen. Heeft u hier nog vragen over, twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen.