Heater / Terrasverwarmer

45,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte 🇳🇱

Producteigenschappen

Lengte
140 cm
Breedte
45 cm
Hoogte
138 cm

Omschrijving

Terrasverwarmer Huren

✓ Direct online bestellen

✓ Zelf ophalen en retourneren

✓  Top Service

Terrasverwarming

Deze mooi vormgegeven lounge heaters zijn nu direct online te huren bij Happy Rent Verhuur en geven tot 100 m2 stralingswarmte. Ideaal als je jouw feest of lounge hoek tijdelijk van wat extra warmte wilt voorzien. De lounge heater van Happy Rent werkt op propaan- of butaangas en is een zeer krachtige lounge heater (traploos regelbaar tot 12.000 Watt). Onze Lounge Heater wordt tevens geleverd inclusief transportwielen en mechanische piezo onsteking.

Doordat de lounge heater op gas werkt kun je deze vrijwel overal plaatsen, ook onder een overkapping of in een party tent is de lounge heater goed te gebruiken. Er dient enkel voldoende vrije ruimte rondom de heater te zijn. De lounge heater beschikt over een mechanische ontsteking ook hiervoor is dus geen stroom nodig. 

Lounge Heater Gas

Bij de huur krijg je gratis een gasfles in bruikleen die je onderin de lounge heater kunt opbergen. Na de huur wordt het verbruikte gas. berekend. 

  • Specificaties:
    • capaciteit : 5000-12000 W
    • omkasting : metaal / rvs
    • stralingsbereik : 100m²
    • 140 cm x 45 cm x 55 cm

Gasverbruik:
ongeveer 1 kg per uur ( bij vol vermogen )

Met de gasfles die wij bij deze lounge heater leveren doe je tussen de 8u - 24u. 

Lounge heater terrasverwarmer op gas

Je kunt deze terrasverwarming huren en van te voren komen ophalen, dit kan in onze vestigingen in Raalte. Geef de datum en tijden van je voorkeur eenvoudig aan in het winkelwagentje en onze website berekend automatisch de juiste prijs. 

Je kunt de meegeleverde gasfles eenvoudig aansluiten op de landelijk goedgekeurde gasdrukregelaar, op de heater staat een duidelijke beschrijving hoe je de heater in gebruik neemt. 

Geleverd en Opgehaald in Heel Overijssel

Wij kunnen deze terrasverwarmer in heel Overijssel  leveren dit gebeurt in de regel op de dag en het tijdstip dat je aangeeft bij je bestelling. Na de huurdag wordt de heater weer bij je opgehaald. Wij kunnen de lounge heater leveren wanneer het jou het beste uitkomt en ook weer ophalen op het moment dat je de heater niet meer nodig heeft. Ook gewoon op zaterdag en zondag. Je bent als huurder zelf verantwoordelijk voor de aansluiting en veilig gebruik. Zo dien je de heater altijd te plaatsen op de grond, en magje deze nooit afdekken of bedekken. 

Happy Rent levert deze terrasverwarmer in heel Twente geef je postcode in om de transportkosten te berekenen. 

Huren en Reserveren

Om een of meerdere terrasverwarmers / heaters te reserveren klikt u eenvoudig op "bekijk beschikbaarheid", de rest wijst zich vanzelf. In ons bestelproces kun je eenvoudig kiezen om de terrasverwarmer zelf op te halen in Swalmen of om te laten leveren. Betalen kan eenvoudig en veilig met Ideal. Zodra jouw betaling ontvangen is zorgen wij dat de heater voor je gereserveerd wordt. 

Tip

Extra dag = 50% korting! 

Borg

Borg: 0 EURO

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Beoordeling:

Peter Knops
dinsdag 14 juli 2015

perfect

perfect
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Juul Peters
vrijdag 28 oktober 2022

Erg happy met Happy Rent

Met het huidige tekort aan helium dachten wij onze plannen te moeten veranderen voor de BAPC 2022, maar dankzij Happy Rent was dit niet nodig. Zij konden gelukkig nog genoeg helium leveren om het evenement dit jaar weer een groot succes te maken. Erg tevreden!
Pluspunten:-Fijne interactie met Happy Rent,Snel antwoord op vragen
Verbeterpunten:

Vof Sec Wine Import
vrijdag 19 augustus 2022

Prima

Goede service. De koelwagen deed prima z'n werk!
Pluspunten:
Verbeterpunten: