SWING HIM OFF

SWING HIM OFF

Deze nieuwe leuke attractie is nu ook te huur bij Happy Rent! De enorme attractie zal gegarandeerd dé eyecatcher van uw evenement worden. Met het unieke design en opvallende kleuren zal de Swing Him Off deelnemers trekken van jong en oud. Blijf jij het langste staan van iedereen? Kom erachter door de attractie nu snel te huren! Klik op de onderstaande afbeelding om naar de productpagina van de Swing Him Off te gaan.

SWING HIM OFF - SLINGERBAL

Deze attractie met uniek design is speciaal gemaakt voor Happy Rent. De enorme sloopbal die door de deelnemers wordt rond geduwd waarbij het de bedoeling is om de rest van het platform te gooien! Maar gooi niet te hard, want wie kaatst kan de bal verwachten en kan zijn evenwicht verliezen en vallen. De enorme bal is tevens ook onze Happy Rent Smiley die met enorme vaart op u afkomt! Zowel leuk als een beetje eng! Onderstaande vindt u unieke eigenschappen van onze Swing Him Off attractie:

 Uniek Design: Met opvallende kleuren zodat de attractie in het middelpunt van de belangstelling staat bij uw event!

 Gloednieuw Nieuw:, dus mooi. Wij onderhouden onze attracties uitstekend, maar het is altijd duidelijk zichtbaar welke attractie nieuw of oud is.

 Gebruiksvriendelijk: Makkelijk op te zetten met een paar mensen. Ook kunt u ons altijd bellen als u problemen ervaart met het opzetten.

Swing Him Off nu te huur bij Happy Rent 

Woehoe! Daar is ie dan eindelijk, onze nieuwe attractie "Swing Him Off" uitgerust met een enorme smiley bal waarmee je je tegenstanders van het blok af zwaait. Blijf jij als laatste staan en hang jij al de slingers op?

Happy Rent verhuurd deze gloednieuwe slingerbal attractie met een zelf ontworpen en uniek design in heel Nederland, een ideaal spel voor je bedrijfsfeest, zeskamp of festival. Op de Swing Him Off attractie hebben 4 deelnemers tegelijkertijd plezier, ook leuk als teambuilding waar je met 2 teams tegen elkaar strijd. De 4 deelnemers staan op speciaal voor Happy Rent ontwikkelde wiebel plateaus en moeten elkaar met de mega smiley van het plateau af gooien. Uiteraard land elke deelnemer veilig in ons zachte luchtkussen. Blijf jij als laatste staan?

Beheers jij je evenwicht? Zijn je heupen nog soepel en let jij goed op? Dan win jij wellicht wel makkelijk van dan die stekte macho! Bij dit spel gaat het namelijk niet om kracht maar veel meer om evenwicht je staat namelijk met 4 deelnemers op speciaal voor Happy Rent ontwikkelde wiebel blokken. Als je de mega smiley net op het goede moment richting je wiebelende collega slingert dan stoot je hem wellicht direct van zijn troon. Slingerbal is leuk voor jong en oud, we hebben de swing him off zelfs zo laten ontwikkelen dat de bal op verschillende hoogtes gehangen kan worden. Je kunt het spel ook makkelijk nog moeilijker maken door de deelnemers na 1 minuut allemaal op 1 been te laten staan. De slingerbal attractie past ook prima in een sportdag of wipeout parcours en is ook goed te combineren met onze Swipe Off Stormbaan of dubbele bouncing balls.

De attractie slingerbal heeft een diameter van 8 meter en is 6,5 meter hoog en wordt aangesloten op een blower van 1.100 Watt (220 Volt) die constant aangesloten is. Je hebt dus naast voldoende ruimte een gewone stroomaansluiting nodig.

SWING HIM OFF HUREN BIJ HAPPY RENT

Bij Happy Rent is het huren van een Swing Him Off heel eenvoudig. Indien gewenst, is het enigste dat u zelf hoeft te doen de attractie online te reserveren. Indien u wenst om de attractie bezorgt en opgezet te hebben, kunt u dit aangeven door dit in de winkelwagen te selecteren. Klik op de grote foto bovenaan de pagina om naar de productpagina te gaan voor meer informatie. Vanuit de productpagina kunt u ook gelijk uw bestelling plaatsen en betalen. Het gehele bestelproces verloopt via een beveiligde internetpagina en de betaling gebeurd in de veilige omgeving van uw bank.

Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor al uw vragen. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur, ook op zondagen!