COMMUNIE IDEETJES ZOON

COMMUNIE IDEETJES ZOON

Is het alweer tijd om na te denken over ideetjes voor de communie van uw zoon. Gelukkig kunnen wij u op weg helpen. Want om goede ideeën op te doen kunt u ook gewoon eens een kijkje nemen op onze website! Wij hebben namelijk leuke en unieke artikelen ter verhuur voor een aantrekkelijke prijs. Klik ook eens op de onderstaande afbeelding om onze communie pakket te bekijken!

Waarom mensen bij Happy Rent huren

✓ Top-Service 
Wij vinden onszelf helemaal geweldig. Wij staan namelijk 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Maar onze klanten vinden ons doorgaans ook geweldig. Bij elk product staan onder aan de pagina reviews die dit kunnen beamen. U kunt ons elke dag van 9:00 tot 17:00 bereiken. U kunt ons bellen, mailen maar ook appen of een berichtje sturen via Facebook. 

✓ Kwaliteit
Wanneer producten worden gehuurd, bestaat er altijd een kans dat deze beschadigd of niet schoon retour zijn gekomen. Daarom controleren wij elk product wat retour komt grondig en zorgen ervoor dat deze zo goed als nieuw wordt opgeslagen zodat u kan genieten van de beste producten. Ook geven wij altijd een reserve bubble bal mee zodat u ten alle tijden gewoon kunt blijven doorspelen. 

✓ Online Bestellen
Onze website is zo gebouwd dat deze ook gelijk onze voorraad controleert. U kunt dus altijd zelf controleren of wij nog genoeg bumperballen beschikbaar hebben. Plaats simpelweg de gewenste aantal artikelen in uw winkelwagen, selecteer de huurperiode en de website zal vanzelf aangeven of wij genoeg ballen hebben. Vervolgens kunt u direct online uw gegevens invullen en de bestelling plaatsen. Betalen kan ook direct via iDeal of Creditcard. Zakelijke klanten kunnen per factuur betalen met de optie 'vooraf overmaken'.

Communie ideetjes voor uw zoon door Happy Rent

Maar nu komt de vraag, wat moet u nou uw zoontje cadeau doen. En wat is er nou leuker dan een vette springkussen of een popcornmachine op het communiefeest! Nou ik zou het niet weten. Cadeautjes zijn namelijk slechts materialistisch. Maar een leuke ervaring is onbetaalbaar. 

Springkussen voor op de communie

Huur een springkussen voor op de communie van uw zoontje! Is hij een voetbal fan? dan hebben we speciaal iets voor hem! Namelijk onze springkussen Voetbal. Dit opvallende en knotsgekke springkussen heeft de vorm van, u raad het al, een voetbal. 

Fun Food

Als u eenmaal een echte cateraar heeft en iedereen is uitgegeten, is het natuurlijk leuk voor zowel de kinderen als de volwassenen om leuk en lekkere snacks te krijgen. Dan hebben we het niet over bitterballen en frikadelletjes, want die zijn ook weer zo standaard. Nee ik bedoel Popcorn en/of Suikerspin en/of Slushpuppy! Maak van dit deftig feestje een heuse kinderparadijs! Klik op een van de afbeeldingen om naar de betreffende productpagina te gaan waar u meer informatie kunt vinden