Wie is de mol spel

599,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte 🇳🇱
Wie is de mol spel
>
  • Wie is de mol spel
  • Wie is de mol spel
  • Wie is de mol spel
  • Wie is de mol spel
<

Omschrijving

Wie is de Mol Spel

Heb jij ook al altijd wie is de mol willen spelen met vrienden? Ons wie is de mol spel speel je op locatie en wordt vanuit onze locatie in Heino Overijssel overal in Nederland en België geleverd. Dus of je het wie is de mol spel nu in Rotterdam of België wilt spelen wij komen met dit unieke spelprogramma naar je toe.

Wie is de mol opdrachten

De  avond zal beginnen met de uitleg van het spelprogramma waarin niets is wat het lijkt. De teams zullen tegen elkaar strijden in verschillende opdrachten zoals: Brancardrace, lasergame, puzzels, spinnenweb en diverse vragen.

Tijdens deze opdrachten is er één persoon de mol, degene die de boel wil saboteren. Iedereen in de groep zal worden verdacht en er zal moeten worden opgelet wie wat doet. Is hij of zij de mol? Of wilt hij alleen maar de verdenkingen op hemzelf richten om zo het spel te winnen? Pure tactiek, een molactie of gewoon tunnelvisie? Is het misschien je beste vriend, vriendin of collega die elke opdracht bewust laat mislukken? Of zit je al zo diep in je mol-tunnel dat je de échte mol helemaal niet in actie ziet terwijl hij het spel recht voor je neus saboteert? 

Wie is de mol spel vrijgezellenfeest

Dit spel is super leuk voor elk vrijgezellenfeest, het team dat de opdrachten uiteindelijk het beste volbrengt is de winnaar van de prijs, de pot? Of spreken jullie een andere prijs af? En we zouden het bijna vergeten maar… in elk team zit een Mol, de persoon die er alles aan gedaan heeft om de opdrachten te laten mislukken. Lukt het jou en je vrienden de Mol te ontmaskeren en de opdrachten tot een goed einde te brengen?

Wie is de mol op locatie 

Wij komen met dit programma naar je toe, een compleet verzorgd themafeest dat in het teken staat van dit populaire tv programma dat je niet alleen kunt huren voor je vrijgezellenfeest met je vrienden maar ook voor bijvoorbeeld een kinderfeest of op de scouting. Dit is er inbegrepen:

  • Duur programma: 4 uur
  • Dit feest kan op uw locatie uitgevoerd worden
  • Inclusief decor
  • Presentator
  • Geluidsinstallatie tot 100 personen
  • Wie is de Mol? spellen met uitleg

We kunnen dit spel op locatie leveren, de transportkosten zijn afhankelijk van de afstand deze bereken je super eenvoudig door in het winkelwagentje je postcode in te vullen, druk op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en zie direct of dit spannende spel nog beschikbaar is op de door jouw gewenste datum. 

 

Beoordeling:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Isis tZ
vrijdag 7 juli 2023

Veel plezier dankzij de diensten van Happy Rent!

Afgelopen maandag voor ons personeelsfeest de Beerpong XXL en het Letterspel gehuurd. Al mijn vragen omtrent het huren werden snel beantwoord via WhatsApp en tijdens het feestje hebben we lang lol gehad van de spellen.

Zou het zeker aanbevelen om bij HappyRent te huren!
Pluspunten:Goede service en snelle reacties
Verbeterpunten:

Nicole Triller
dinsdag 20 december 2022

Sehr zufrieden

Wir haben schon zum 2x etwas bei Happy Rent geliehen und sind mit dem Service sehr zufrieden! Leider fehlte am "Hau den Lukas" Schrauben im Holz, sodass sich der Puk manchmal festgesetzt hat, das sollte besser vorher kontrolliert werden. Sehr zu empfehlen ist das Bullriding.
Pluspunten:Selbst bei unserer Firmenfeuer - die nicht auf unserem Betriebsgelände statt gefunden hat - hat Happy Rent Hau den Lukas dorthin gebracht
Verbeterpunten:Kontrolle ob alle Teile (Schrauben etc.) tatsächlich vorhanden sind,Info über notwendiges Werkzeug für Aufbau