Bungee Run King Kong Equalizer kopen

3.500,00
In Winkelwagen

Omschrijving

Bungee fun run kopen 😀

✓Uniek bij Happy Rent

✓Top kwaliteit

✓Direct online te bestellen

De Bungee Run King Kong Equalizer 🦍 is een unieke attractie waar 2 deelnemers aan elkaar zitten aan één bungee elastiek en beide aan de uiteinden zo snel mogelijk de bananen en de kokosnoten van de manden op de palmboom zien te krijgen. Dit levert zeker een heel spannend en leuk spel op! Bekijk de video voor een indruk van deze Bungeerun Attractie. 
De Bungee Run is 11 meter breed, 3.5 meter lang en 3.5 meter hoog. Deze Bungeerun is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Opgerold is de Bungeerun King Kong een rol van +/- 170 * 90 cm. De Bungee Run King Kong is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Het gewicht van de bungee run bedraagt 180 kg.

Geleverd

De Bungee Run Equalizer wordt op maat geproduceert kan in heel Nederland bezorgd worden, de levertijd is ca. 3-6 maanden. 

Zelf Opzetten & Afbreken

Je hebt 2-3 personen nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten van de Bungee Run is relatief eenvoudig en binnen 10 minuten gebeurd.

Veiligheid

Bij de verhuur en verkoop van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop, wij hebben deze attractie eerder geproduceerd voor een duitse klant. Mocht je deze attractie openbaar willen gebruiken is een keruing door een nederlandse keuringsinstelling zoals TüV Nederland verplicht. Deze keuring is niet inbegrepen. De attractie wordt volgens NEN-14960 geproduceert. 

Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Reserveren

Indien je deze Bungee Run wenst te kopen dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Klik op de knop bestellen!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en zonder keuring. 

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze attractie te leasen bij Happ Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze attractie al vanaf €10,95 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:

Klik hier

Leuk om erbij te kopen: een piratenschip of bijvoorbeeld onze buikschuifbaan.

Merken

Merken

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: