AquaRoller 2x2m

Omschrijving

AquaRoller kopen (2x2m)

Zonder dat je nat wordt kun je met deze AquaRoller over het water lopen! In een zwembad, een opblaasbaar zwembad of gewoon op open water, met deze roller zijn er veel mogelijkheden. Over het water rollen, hoe leuk is dat?! In deze AquaRoller van 2 x 2 m kunnen tegelijk 2 personen van 1,5 meter. Loop vooruit of maak het extra spannend en hilarisch en loop achteruit in de roller. Let wel op dat de roller lang blijft doorrollen voordat het tot stilstand komt.

Water Roller Kopen Eindhoven

✓ Leverbaar in heel Nederland én België

✓ Online bestellen

✓ Super service en direct antwoord via WhatsApp

Eigenlijk is deze gave AquaRoller een hele grote dubbelwandige cilinder. Deze cilinder heeft een doorsnede van 2 meter en er kunnen twee personen van 1,5 meter tegelijk in de cilinder. Aan beide kanten zitten gaten waardoor de deelnemers aan beide kanten kunnen instappen. De AquaRoller is super veilig mede door de 3 luchtkamers waardoor de roller niet zomaar lek kan gaan. Leuk voor tijdens wateractiviteiten een zeskamp of een sportdag.

Doordat de roller zo veilig is door de 3 opblaasbare kamers, hoef je niet bang te zijn dat je naar de bodem zinkt wanneer 1 kamer leeg raakt. Daarnaast zitten er ook 2 touwen aan vast waardoor de hulpverlener aan de kant jouw gemakkelijk naar de kant kan krijgen. Je kunt deze roller gemakkelijk opblazen via een elektrische blower, deze zijn los te koop.

Wie rent het hardst en komt als eerste aan de overkant? Super leuk om zelf te doen, maar ook hilarisch om vanaf de kant te aanschouwen.

Waterbal roller Kopen Brabant

Opzoek naar een super leuk spel voor op jouw zeskamp, evenement of sportdag? Als het gaat om attracties van hoge kwaliteit dan ben je bij Happy Rent op het juiste adres. Vragen over de AquaRoller of wil je gewoon wat meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via e-mail: info@happyrent.nl of stuur een WhatsApp.

Direct deze AquaRoller kopen?

Klik op Bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

Specificaties AquaRoller los:
Stroombehoefte: 380 Watt (220 V)
Afmeting AquaRoller: 2 x 2 M

Materiaal: 1 .0 MM PVC 

 


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: